Perlele.. nu cele de la bac :)

Viata ca o... perla


Simbol al avutiei inca din vremuri antice, perlele nu s-au demodat nici o clipa . Recoltam perle de cateva secole parca incercand sa capturam cateva dintre frumusetile naturii doar pentru noi dar hai sa
aflam care este istoria acestei comori a naturii. Se pare ca acestea au inceput sa fie colectionate in India antica de catre familiile consumatoare de peste care obisnuiau sa pastreze aceste mici bijuterii ale marii . Aceasta pasiune s-a extins în India, Persia, Japonia, China. Mai tarziu in istorie, design-ul renascentist incorporeaza barocul sau perlele de rau. Aceste perle au o forma neregulata asfel incat este necesar un strop de creativitate pentru a le transforma in ceva cu adevarat special .Totodata, forma naturala a perlelelor se potriveste si stilului Art Nouveau.

Ce simboluri ascunde aceasta comoara?
Religiile antice prezinta perla ca un simbol al lunii avand totodata si proprietati magice .In alte culturi, perlele marcheaza  puritatea fiind totodata si simbolul perfectiunii.



Perlele se mentin aspirationale, traditionale si vor ramane clasice . Perla este cu adevarat un simbol al frumusețtii incomensurabile a naturii .Speram ca data viitoare cand veti privi o perla sa va reamintiti ca natura nu inceteaza sa ne surprinda..zi de zi :)

Produsele noastre le gasiti in magazinul nostru online sau in showroom-ul nostru din Suceava
Sursa : Google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu